Anneke Sipkens

Algemeen Directeur, Stichting DOEN

Anneke Sipkens is Algemeen Directeur van Stichting DOEN. Na een carrière van 20 jaar in lokale & internationale marketing en business development bij Unilever en Douwe Egberts, heeft Anneke bij Deloitte leiding gegeven aan het sustainability consulting & audit team. In die hoedanigheid heeft zij een breed scala aan organisaties en bedrijven geadviseerd over het integreren van duurzaamheid in hun strategie, innovatie en operationele processen.

Stichting DOEN maakt vele dromen waar van startende ondernemers die risico’s durven nemen om de wereld een stukje beter en mooier te maken. Het mogen waarmaken van deze dromen geeft Anneke veel voldoening.

Anneke is lid van de Raad van Toezicht, member of the board van Global Compact Netherlands en bestuurslid NIMA Topvrouwen in duurzame marketing. Ze heeft Business Administration gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en aansluitend een master Psychologie gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam.

Anneke geniet, naast het opvoeden en inspireren van haar vier kinderen, van alles dat groeit en bloeit, van verschillende culturen en van fotograferen.